Blog 

Sportief voor het goede doel

Dat de medewerkers van Groenenboom sportief zijn, wist u waarschijnlijk al na ons bericht over de marathon van Rotterdam. Deze sportiviteit heeft een aantal van onze medewerkers afgelopen maand gecombineerd met een goed doel, namelijk met de Amsterdam City Swim en Ride for the Roses.

Amsterdam City Swim

Op 8 september heeft Richard van der Aa meegezwommen met de 8ste editie van de  Amsterdam City Swim. Hij heeft samen met zijn team 2 kilometer gezwommen door de grachten van Amsterdam, terwijl zij een ALS-patiënt meetrokken in een binnenband van een vrachtwagen. Hiermee heeft hij een mooie bijdrage geleverd om geld op te halen voor de Stichting ALS Nederland. In totaal is er dit jaar ruim 1 miljoen euro opgehaald met dit fantastische evenement.

Ride for the Roses

Op 15 september hebben Sandra Arendsen, Sebastian Dresen, Eric van der Kroft en Rob Verhoef meegefietst met Ride for the Roses. Één van onze verfleveranciers, Luijten vvz, had een team opgegeven voor dit mooie evenement, en de delegatie van Groenenboom fietste met hen mee. In totaal hebben zij in 4 uur 110 km afgelegd op de racefiets door Zeeland. Hiermee hebben zij een sportieve bijdrage geleverd om geld op te halen voor het KWF, waarmee nieuwe onderzoeken naar kanker gefinancierd kunnen worden. Dit jaar is ruim €800.000 bij elkaar gefietst, en Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting al meer dan €15 miljoen opgehaald voor dit belangrijke onderzoek.

Wij zijn bijzonder trots op onze sportieve medewerkers. Groenenboom heeft uiteraard ook voor sponsoring gezorgd van deze inspirerende evenementen.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?