Interview

met

Estelle Smit-Bergeot – Groenenboom

Estelle Smit-Bergeot 
Financieel administratief medewerkster
bij Groenenboom

Estelle kwam Sandra een half jaartje helpen met de implementatie van HybridSaaS bij Groenenboom, dat is nu bijna 11 jaar geleden en ze werkt er nog steeds!
Nu is Estelle medeverantwoordelijk voor de administratie en een gedeelte van de boekhouding.
Als het aan Estelle ligt blijft ze nog lang bij Groenenboom werken, dat horen we vaker van Groenenboom personeel!
Groenenboom was niet het eerste bouwbedrijf waar Estelle heeft gewerkt. Estelle kan zich haar eerste werkplek nog goed herinneren, een bouwkeet op de Maasvlakte. Als jonge meid met een afgeronde secretaresseopleiding werkte ze hier met 5 andere vrouwen tussen 3000 mannen in “the middle of nowhere”!
Ze kan zich nog goed herinneren dat de bouwvakkers haar altijd netjes naar de bushalte brachten. Na deze bijzondere en leuke ervaring is Estelle in diverse andere branches aan de slag gegaan. Uiteindelijk is ze toch teruggegaan naar de bouw, helemaal op haar plek! De combinatie van lekker werken, fijne collega’s én jezelf kunnen zijn past goed bij Estelle en bij Groenenboom.

Estelle heeft de afgelopen maanden deels thuisgewerkt en mag dit ook parttime blijven doen. Donderdag is haar thuiswerkdag en zit ze lekker met een kopje thee achter de laptop. Dit waardeert ze zeer, want hoe belangrijk Groenenboom ook is voor haar, Estelle is een familiemens en haar gezin komt eerst.

Estelle is dankbaar voor wat ze heeft, een goede baan, een fijn gezin, werk waar ruimte is om jezelf te zijn en collega’s waar ze altijd haar verhaal kwijt kan. Af en toe nog lekker ontspannen op een zonnig strand en het leven is volmaakt.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?