Blog 

Sinterklaasfeest bij Groenenboom

Dit jaar hebben we voor het eerst Sinterklaas op bezoek gehad voor al onze medewerkers en hun familie.

Het begon allemaal met de voorbereidingen waar werkelijk iedereen ontzettend hard aan mee heeft geholpen. Wat hebben we een pret gehad met het versieren, snoepzakken vullen, het bouwen van de stoomboot en niet te vergeten de prachtige open haard die Sebastian en Brian hebben gemaakt (zie foto).

Sinterklaas kwam op zeer toepasselijke en spectaculaire wijze bij ons aan. Hij werd namelijk met een hoogwerker, die gratis ter beschikking was gesteld door Doornbos, van het dak naar beneden begeleid. En toen kon het feest echt losbarsten. Er waren veel medewerkers die samen ruim 40 kinderen hadden meegebracht.

De kinderen zijn goed verwend door de Sint met allemaal een cadeau en een ballon vol snoep. Daarna hoefden zij zich ook niet te vervelen want er liepen science Pieten rond waarmee ze allerlei proefjes hebben gedaan zoals het maken van stuiterballen. Verder werden er cakejes versierd, was er een knutsel tafel, een sjoelbak en een voetbal tafel.

Iedereen heeft bijzonder genoten van zowel de voorbereidingen als het feest zelf. We denken dat de Sint het ook erg leuk vond en volgend jaar weer zijn opwachting zal maken bij ons!

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?