Blog 

Sinterklaasfeest 2019

Afgelopen zaterdag 30 november hebben wij weer het Sinterklaasfeest gevierd met onze medewerkers en hun familie. 

Pietencircus

Er is de afgelopen weken hard gewerkt door de Sint en zijn pieten om de feestlocatie op orde te krijgen, de pakjes in te pakken en alle activiteiten te organiseren. Het was prachtig versierd en er was werkelijk van alles te beleven voor de kinderen. Zo was er o.a. het pietencircus waar de kinderen trucjes konden leren (koorddansen, schotels balanceren, op een grote bal je evenwicht bewaren) waarna ze een spectaculaire show opvoerden. De kinderen konden zich ook laten schminken, er waren knutseltafels en overal stonden lekkernijen voor groot en klein.

Aankomst Sinterklaas

Dit jaar kwam Sinterklaas aan op de scooter bij Groenenboom. Eigenlijk kwam hij lopend achter piet op de scooter aan omdat hij er onderweg was ‘afgevallen’. Gelukkig niks ‘ernstigs’ zodat de Sint snel kon plaatsnemen op zijn stoel bij de zelfgemaakte haard. Vervolgens werden alle kinderen naar voren geroepen voor een mooi cadeau van Sinterklaas. Na afloop kregen ze allemaal nog een ballon met snoep eraan en ging iedereen tevreden naar huis.

Het was een groot feest voor de kinderen en een prettig samenzijn voor de medewerkers. Er waren weer veel medewerkers aanwezig die samen ruim 40 kinderen hadden meegebracht.

Iedereen heeft bijzonder genoten van zowel de voorbereidingen als het feest.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?