Blog 

Project bezoek met Michel de Heer aan het Caland Dock in Den Haag

Michel de Heer, projectleider bij Groenenboom, coördineert de werkzaamheden van het project Caland Dock in Den Haag. In maart 2016 is Michel in dienst gekomen bij Groenenboom als projectleider. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden pakt hij o.a. ook zaken aan als het optimaliseren van de werkprocessen bij Groenenboom. Michel heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Voordat hij bij Groenenboom in dienst is gekomen heeft hij bij diverse installateurs functies uitgevoerd van werkvoorbereider tot integraal projectleider utilitaire projecten.

Schilderwerk

Aannemingsbedrijf Stebru heeft Groenenboom geselecteerd om het schilder- en behangwerk uit te voeren in 550 appartementen verdeelt over 5 gebouwen. Eind maart 2019 is Groenenboom gestart met continu 4 schilders en 3 behangers. Daarnaast worden door onze schilders alle houten kozijnen van de appartementen afgelakt. Een grote klus die naar schatting nog tot de zomer van 2020 gaat duren.

Groen en water

De vijf gebouwen variëren in hoogte van 9 en 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water. Vanuit elk appartement is er een mooi uitzicht op het water. Tussen de gebouwen worden autovrije woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Ook is de aanleg van gemeenschappelijke daktuinen in het plan opgenomen. In de plint zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen.

Impuls voor Den Haag

Het gebied Laakhaven-West is de afgelopen jaren in volle ontwikkeling naar een moderne, eigentijdse stadswijk waar mensen werken en wonen. Met de ontwikkeling en realisatie van de nieuwe woningen aan de Calandkade, zal het gebied verder worden versterkt om tegemoet te kunnen komen aan de grote vraag naar woningen in de snelgroeiende stad.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?