Blog 

Personeelsfeest 2019 in de Tuinderij

Op 6 juli 2019 hadden we weer ons jaarlijkse personeelsfeest. Dit jaar hadden we gekozen voor De Tuinderij in De Lier. We begonnen gezellig met een kopje koffie met gebak en daarna konden de activiteiten beginnen.

Wat hebben we gelachen. We hadden een wc-potten race, een scootmobiel race, levend tafelvoetbal en sumo worstelen. Vooral de wc-potten race was een hit. Sommigen onder ons moesten natuurlijk stiekem een beetje vals spelen met het afpakken van de wc-rollen, maar dat maakte het des te leuker.

Na alle pret was het tijd voor een ontspannen boottochtje langs Schipluiden. Helaas was het weer niet zo mooi, waardoor de boot afgedekt moest worden en we vooral veel riet hebben gezien maar goed een beetje natuur is toch ook mooi!

Bij terugkomst stond DJ Joey al klaar en kon de BBQ beginnen. We hebben heerlijk gegeten en aan het einde konden we nog een lekker ijsje halen bij een echte ijstruck. Sommigen konden het echt niet laten en wilden nog één keer de scootmobiel uitproberen. Je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen, toch?!

Nog even tafeltennissen en tafelvoetballen voor wie dat wilden en daarna zat de dag er alweer op. De dag is werkelijk voorbij gevlogen.

Helaas moeten we nu weer een jaartje wachten tot het volgende personeelsfeest.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?