Blog 

Op inspectie bij Duineveld in Noordwijk met projectleider Sebastian

In opdracht van Heijmans Vastgoed is op een unieke locatie aan de Noordwijkse duinvoet door Van Egmond architecten een stedenbouwkundig plan ontworpen van woningen gelegen in een parklandschap. Herenhuizen, geschakelde woningen, villa’s en appartementen zijn ontworpen in het hogere segment van de markt. In het ontwerp is het accent gelegd op een luxueus woonconcept waarbij comfort, duurzaamheid, en wonen nabij het strand in alle aspecten van de ontwikkeling terug komen.

Groenenboom verzorgt bij dit project de schilderwerkzaamheden, waaronder de trappen, de kozijnen, de boeilijsten en aanbouwen, voor 39 woningen. Wij zijn vandaag op inspectie geweest met onze projectleider Sebastian en hebben een ronde gemaakt over de bouwplaats.

Hij vertelde vol enthousiasme over alle ins- en out van dit prachtige project. Zo rekende hij even voor dat in elke woning ongeveer 17,5 liter lak wordt gebruikt en bekeek hij kritisch of zich ergens gevaarlijke situatie voordeden. Dit laatste was gelukkig niet het geval.

Op dit moment waren er vier vakmannen van Groenenboom aan het werk (Dennis, Darko, Nando en Husein) en die hebben we uiteraard ook alle 4 opgezocht. Sebastian vroeg niet enkel hoe het met de werkzaamheden gesteld was maar maakte ook voor allen ruim de tijd voor een sociaal praatje. Dat getuigde van goed leiderschap want deze mannen staan normaal 8 uur in hun eentje keihard te werken en willen af en toe ook even hun ei kwijt zodat ze vervolgens weer lekker aan het werk kunnen gaan.

Daarna werd natuurlijk ook het werk nog geïnspecteerd, hier en daar een foto gemaakt en de resultaten in ons online kwaliteitsborgingssysteem ingevoerd.

Het project Duineveld wordt in de komende maanden afgerond en na de oplevering gaan we nog een keer terug om het uiteindelijke resultaat te bekijken en vast te leggen.

 

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?