Groenenboom schildert nieuw woonzorgcomplex aan het Westhovenplein in Den Haag

In samenwerking met de Gemeente Den Haag heeft Stebru het Westhovenplein ontwikkeld tot een woonzorgprogramma. Groenenboom is gevraagd om het schilder- en behangwerk van het ambitieuze project te verzorgen. Eind 2019 zijn we begonnen en het werk zal in de zomer van 2020 worden afgerond.

Nieuw woonzorgcomplex met vleugje historie

Op het Westhovenplein komen sociale woningbouw (2 gebouwen) en een woonzorgconcept (3 gebouwen) samen. Daar waar het schoolgebouw stond is nu een prachtig woonzorgcomplex gerealiseerd. Daarbij is in ontwerp en met de bouw rekening gehouden met de historie. Maar dat niet alleen. De wijkbewoners hebben ook mee mogen spreken en hun inbreng gehad.

Dankzij de goede samenwerking tussen alle betrokkenen is dit plan, inclusief een gemeenschappelijke binnentuin, van de grond gekomen.

Schilder- en behangwerk voor 183 wooneenheden

‘Westhovenplein’ is een omvangrijke opdracht voor een belangrijk project. Dat vond Stebru ook en daarom werd Groenenboom voor deze werkzaamheden geselecteerd.

119 zorgeenheden en 64 levensloopbestendige appartementen schilderen en behangen. Dat is een mooie klus voor onze vakmannen Dennis, Marco, Damon, Glenn en Urven. Onder leiding van projectleider Sebastian zijn zij in oktober 2019 gestart met het aanbrengen van behang en het schilderen van alle binnenmuren. Ook hebben ze alle houten kozijnen en de binnenbetimmeringen van de appartementen afgelakt. In november was het tijd voor het aanbrengen van het glasweefsel en het sauzen ervan.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden van Groenenboom aan De Stadstuin, zoals het woonzorgprogramma heet, in de zomer afgerond.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?