hét schilders- en afwerkingsbedrijf
voor bouwend Nederland

Groenenboom

Contact opnemen

optimaal resultaat

Een vlekkeloos proces

Wij begrijpen uw proces en beschikken over goede mensen die het schildersvak echt begrijpen. Door een goede projectvoorbereiding, een naadloze projectuitvoering en een goede kwaliteitsbewaking, schakelen we snel en efficiënt. Het resultaat? Een vlekkeloos proces.

Schilderwerk, wandafwerking en beglazing

Bij Groenenboom vindt u alles onder één dak. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij bieden u een totaal pakket aan diensten.

Continu bezig met innovatie

Innovatie is voor ons belangrijk. Wij denken altijd dat het sneller, beter, efficiënter maar ook leuker kan. ICT ondersteunt ons hierbij. Een Ipad op de bouw is voor ons normaal.

Afspraak is afspraak

Wij weten wat echt werkt: afspraak is afspraak. Kwaliteit leveren, de overlast minimaliseren en opleveren op het tijdstip en volgens het kostenplaatje dat je belooft. Geen onzekerheden, geen miscommunicatie, geen fouten, geen teleurstellingen. Gewoon heel goed werk leveren.

Over ons

Meer dan 80 jaar ervaring

Groenenboom is een Rotterdams schilders- en afwerkbedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De familiecultuur is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor u, sneller, beter en efficiënter kan.

Gallerij

Recente projecten

De cijfers

Spreken voor zich

Jaren ervaring

Lopende projecten

  • ISO gecertificeerd 100% 100%
  • Afspraken nagekomen 100% 100%
  • Projecten op tijd afgerond 100% 100%
  • Kwaliteitscontroles uitgevoerd 100% 100%
  • Tevreden medewerkers 100% 100%

Van onze klanten

Aanbevelingen

Blog

Nieuws

Veiligheid op de bouwplaats met ISO 45001

Veiligheid op de bouwplaats met ISO 45001

Veiligheid op de bouwplaats met ISO 45001Schildersbedrijf Groenenboom loopt voorop met veiligheid op de bouwplaatsHoe wij dat doen lees je hier: Groenenboom is al enige tijd van het VCA overgestapt naar ISO 45001.Deze ISO-norm is een veel specifieker, flexibeler en...

read more
Schilderwerk met een HISTORISCH TINTJE

Schilderwerk met een HISTORISCH TINTJE

Publicatie van Schildersbedrijf Groenenboom in Stedenbouw 763Schilderwerk met een HISTORISCH TINTJE Een groot onderhoudsproject met 208 woningen, een monumentale status en een flinke energetische opgave. Woningcorporatie Vestia en ontwikkelende bouwer Van Wijnen...

read more
Specialisten in wandafwerking

Specialisten in wandafwerking

Schildersbedrijf Groenenboom, ook voor het echte specialistenwerk!Groenenboom heeft op het project Stationspostgebouw te Den Haag zeer bijzondere en hoogwaardige wandafwerking verzorgd met de unieke verfsoorten van Tribe Paint.Bekijk hier de video waar projectleider...

read more

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?