Slide thumbnail

Schildersbedrijf
Groenenboom

Ervaar het verschil met

CONTACT

Schildersbedrijf
Groenenboom

Ervaar het verschil met

CONTACT

optimaal resultaat

Een vlekkeloos proces

Wij begrijpen uw proces en beschikken over goede mensen die het schildersvak echt begrijpen. Door een goede projectvoorbereiding, een naadloze projectuitvoering en een goede kwaliteitsbewaking, schakelen we snel en efficiënt. Het resultaat? Een vlekkeloos proces.

Schilderwerk, wandafwerking en beglazing

Bij Groenenboom vindt u alles onder één dak. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij bieden u een totaal pakket aan diensten.

Continu bezig met innovatie

Innovatie is voor ons belangrijk. Wij denken altijd dat het sneller, beter, efficiënter maar ook leuker kan. ICT ondersteunt ons hierbij. Een Ipad op de bouw is voor ons normaal.

Afspraak is afspraak

Wij weten wat echt werkt: afspraak is afspraak. Kwaliteit leveren, de overlast minimaliseren en opleveren op het tijdstip en volgens het kostenplaatje dat je belooft. Geen onzekerheden, geen miscommunicatie, geen fouten, geen teleurstellingen. Gewoon heel goed werk leveren.

Over ons

Meer dan 80 jaar ervaring

Groenenboom is een Rotterdams schilders- en afwerkbedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De familiecultuur is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor u, sneller, beter en efficiënter kan.

Gallerij

Recente projecten

De cijfers

Spreken voor zich

Jaren ervaring

Lopende projecten

  • ISO gecertificeerd 100% 100%
  • Afspraken nagekomen 100% 100%
  • Projecten op tijd afgerond 100% 100%
  • Kwaliteitscontroles uitgevoerd 100% 100%
  • Tevreden medewerkers 100% 100%

Van onze klanten

Aanbevelingen

Blog

Nieuws

Interview met Estelle Smit-Bergeot

Interview met Estelle Smit-Bergeot

Interview met Estelle Smit-Bergeot - GroenenboomEstelle Smit-Bergeot Financieel administratief medewerksterbij GroenenboomEstelle kwam Sandra een half jaartje helpen met de implementatie van HybridSaaS bij Groenenboom, dat is nu bijna 11 jaar geleden en ze werkt er...

Lees meer
Publicatie in Stedenbouw 769

Publicatie in Stedenbouw 769

Publicatie van Schildersbedrijf Groenenboom in Stedenbouw 769 Toonaangevende transformatie in nieuw stukje Den Haag Mauritiaans verfsysteem creëert gewenste betonlook. Bekijk hier de productvideo van Tribe Paint geproduceerd door Groenenboom.Bij de transformatie van...

Lees meer
Certificering van de ViA

Certificering van de ViA

Certificering van de ViA De VeiligheidsladderSchildersbedrijf Groenenboom gaat op voor certificering van de ViA; Veiligheid in Aanbesteding, de zogenaamde Veiligheidsladder.Tijd om dit eens goed onder de aandacht te brengen en de collega’s hierover verder te...

Lees meer

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?