Vacature

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider?

Wil je het liefste werken aan mooie en grote projecten en dit tot in de puntjes goed voorbereiden? Vind jij het maken van een werkvoorbereiding fantastisch maar vraag jij je af of dit bijeen Schildersbedrijf wel uitdagend genoeg is? Nou, bij ons vind je die uitdaging wel, want wij hebben genoeg grote en mooie projecten gedaan zoals Boston & Seattle, Naturalis, De Hoekse Lijn en ook voor de aankomende jaren staan genoeg mooie werken op de planning.
Wij zijn dus op zoek naar een Werkvoorbereider om ons team te versterken. In deze functie zal jij verantwoordelijk zijn voor de complete voorbereiding van het project. Het is jouw taak om in kaart te brengen hoeveel materialen, materieel en mankrachten er nodig zijn om het project goed te laten verlopen. Je vertaalt de projectspecificaties naar een projectplan zodat duidelijk is wat er op een werk gedaan moet worden. Daarnaast signaleer je de kansen en bedreigingen van het werk. Je achterhaalt de gegevens die nog ontbreken en zorgt voor een werkoverdracht naar de Projectleiding en de Schilders. Hoe beter jouw voorbereiding hoe groter de kans dat een werk vlekkeloos verloopt. Kom jij ons hierbij helpen?

Wie zijn wij?

Schildersbedrijf Groenenboom behoort tot de top van schilderend en afwerkend Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in grote nieuwbouw- en renovatietrajecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Wij werken voor nagenoeg alle grote bouwaannemers in Nederland. Wij zijn een bedrijf met Rotterdamse nuchterheid, een informele sfeer en waar humor gewaardeerd wordt.

Wij zijn een leuk team, dat houdt van een goede sfeer waar veel gelachen wordt. Op vrijdagmiddag sluiten we graag even af met een borrel. Daarnaast organiseren we sinterklaasfeestjes, een BBQ en dan hebben we ook nog jaarlijks een personeelsfeest voor ons personeel. Waarom doen we dit soort dingen? Gewoon omdat werken toch veel leuker is in een ontspannen gezellige sfeer.

Waar zijn wij naar op zoek?

We hebben het hierboven al aangegeven. We zoeken een nieuwe collega met humor maar zeker ook met een positieve en proactieve instelling. Een afgeronde bouw gerelateerde opleiding op minimaal MBO maar het liefste op hbo-niveau vinden we belangrijk zodat je een basis hebt om je werk goed te kunnen doen.

Wat word je geboden?

Je komt te werken in een resultaatgerichte organisatie met korte lijnen en een goede sfeer. Het betreft een fulltime dienstverband, met een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?

Mail je cv met een korte motivatie naar working@groenenboombv.nl o.v.v. vacature Werkvoorbereider. Wij zetten de kop koffie voor onze kennismaking alvast klaar.

Wil je liever teruggebeld worden?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Achternaam (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  In welke functie ben je geïnteresseerd? (verplicht)

  Bericht

  Groenenboom BV

  Adres
  Schuttevaerweg 43
  3044 BA Rotterdam

  Postadres
  Postbus 11355
  3004 EJ Rotterdam

  Telefoon
  010-2620744

  E-mail
  info@groenenboombv.nl

  KvK
  Rotterdam 24131713

  BTW
  NL.0043.27.846.B01

  Heeft u een vraag?