Vacature

Wij zoeken een spontane financiële duizendpoot voor 30 uur per week

Financiële functies saai??? Nou, bij ons niet hoor. Wij zorgen ervoor dat je takenpakket gevarieerd is waardoor je je geen dag hoeft te vervelen en je met veel plezier naar het werk komt. Heb jij een financiële achtergrond, een hands-on mentaliteit en ook nog een beetje humor, lees dan vooral even verder.

Voor onze administratie zijn we op zoek naar een topper die ons team komt versterken. Het takenpakket is zoals gezegd breed en daardoor ben je een belangrijke spil binnen ons bedrijf. Zo houd je je bezig met de wekelijkse urenverwerking van onze schilders, het verwerken van declaraties, maak je verkoopfacturen, bereid je de maandcijfers voor, doe je de aangifte omzetbelasting en pak je tussendoor ook regelmatig de telefoon even op. Daarnaast kun je ook nog bezig zijn met aanmeldprocedures van het personeel bij de aannemers en het aanleveren van gegevens t.b.v. de salarisadministratie. Nu kunnen wij natuurlijk nog veel meer taken verzinnen, want er is genoeg te doen, maar we willen jou ook de ruimte geven om zelf wat van je functie te maken. Toon initiatief en wees niet bang om te komen met ideeën over wat je wilt oppakken of verbeteren. Wij worden daar juist erg blij van!

Wie zijn wij?

Schildersbedrijf Groenenboom is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in grote nieuwbouw- en renovatietrajecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Wij werken voor nagenoeg alle grote bouwaannemers in Nederland. Wij zijn een bedrijf met Rotterdamse nuchterheid, een informele sfeer en bij ons wordt humor gewaardeerd. We hebben de afgelopen jaren erg mooie projecten mogen doen zoals EPO, Naturalis, De Goede Doelen, De Hoekse Lijn en Boston & Seattle. Ook dit jaar staan er weer een paar prachtwerken op de planning.

We zijn een leuk team, dat houdt van een goede sfeer waar veel gelachen wordt. Op vrijdagmiddag sluiten we graag even af met een borrel. Daarnaast organiseren we sinterklaasfeestjes, een BBQ en dan hebben we ook nog jaarlijks een personeelsfeest voor ons personeel. Waarom doen we dit soort dingen? Gewoon omdat werken toch veel leuker is in een ontspannen gezellige sfeer.

Waar zijn wij naar op zoek?

We hebben het hierboven al aangegeven. We zoeken een spontane nieuwe collega met een positieve en proactieve instelling. Een financiële opleiding zoals MBA of SPD vinden we belangrijk zodat je een goede basis hebt om je werk te kunnen doen.

Wat word je geboden?

Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket zoals 32 vrije dagen op fulltime basis, een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een topteam van collega’s.

Heb je interesse?

Mail je cv met een korte motivatie naar daggenvoorde@groenenboom.nl o.v.v. de vacature Projectleider. Wij zetten de kop koffie voor onze kennismaking alvast klaar.

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboom.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?