Sportsponsoring door Groenenboom?

Dat doen we natuurlijk met mensen die aan ons hart liggen.
Joé van Dorst, dochter van onze vakschilder Jimmy gaat meedoen aan de Europese- en wereldkampioenschappen Taekwondo en wij helpen een handje mee.

Mei 2023

 Update

Een korte terugblik van Joé op haar ervaringen tijdens het EK Taekwondo in Roemenië.
Het is alweer een maand geleden dat mijn avontuur in Roemenië begon. Het was een geweldige ervaring waar ik enorm van heb genoten en die ik nooit zal vergeten. Ik heb er ook ontzettend veel van geleerd!

Tijdens het onderdeel team Tul stonden we tegenover het sterke Oekraïense team waarvan we nipt hebben verloren. Oekraïne is uiteindelijk als tweede geëindigd in Europa!
Op individueel niveau moest ik het opnemen tegen een sterke tegenstander uit Polen. In de eerste ronde speelden we gelijk, maar in de tweede ronde ging de overwinning naar mijn tegenstander. Uiteindelijk is zij als derde geëindigd in Europa. Het leeftijdsverschil tussen ons was ook opvallend, aangezien zij 18 jaar oud was en ik 4 jaar jonger.

Ik ben momenteel bezig met het evalueren van die ronde om te bepalen wat we hieruit kunnen meenemen naar het WK in september. Waar kunnen we op trainen en hoe kan ik mezelf verbeteren?

Terugkijkend op het EK voel ik me erg positief. Ik heb veel complimenten gekregen van scheidsrechters die op hoog niveau actief zijn in Europa. Dat doet me goed.
Bij het WK in Finland zijn er dit jaar andere leeftijdsklassen, waardoor ik nu, in plaats van de jongste, de oudste in mijn poule ben! Hier kijk ik natuurlijk ook weer naar uit en ik ga er alles aan doen om een geweldig toernooi te ervaren. Wat ik ook erg leuk vind aan mijn deelname is dat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt uit heel Europa, waarmee ik nog steeds contact heb.
Dat is echt geweldig!

April 2023

Kennismaking

Joé stelt zich voor:
Ik ben Joé van Dorst, 14 jaar oud.
Overdag ben ik druk bezig met het VWO waarna ik hard aan het trainen ben voor de kampioenschappen, daarnaast spreek ik graag af met mijn vriendinnen.
In april mag ik meedoen aan het EK in Roemenië en begin september ga ik naar Finland voor het WK.

Taekwondo ITF is een zelfverdedigingssport uit Korea.
Er zijn verschillende onderdelen.

1. Springen: waarbij je met verschillende schoppen een plankje moet raken.

2. Breken: met breken is het de bedoeling dat je een plankje breekt. Je doet dit met hand- en voettechnieken…….

3. Sparren: Dit is het onderdeel waar iedereen gelijk aan denkt als je de naam Taekwondo hoort. Met beschermers aan ben je met elkaar aan het “vechten”.

4. Tul: Dit is een schijngevecht, vergelijkbaar met Kata’s bij karate. Dit vind ik het leukste onderdeel.

Ik train nu ongeveer 8 uur per week: Taekwondo trainingen, personal training kracht en explosiviteit. Dit doe ik op de sportschool en thuis op zolder waar ik mijn eigen trainingsplek heb. Hier geef ik ook privé les.

Groenenboom verzorgt de vluchten en verblijf voor de kampioenschappen. Hierdoor kan ik mijn droom waarmaken!
Natuurlijk ga ik mijn uiterste best doen om een mooi resultaat te behalen.

Groetjes,
Joé

Groenenboom BV

Adres
Schuttevaerweg 43
3044 BA Rotterdam

Postadres
Postbus 11355
3004 EJ Rotterdam

Telefoon
010-2620744

E-mail
info@groenenboombv.nl

KvK
Rotterdam 24131713

BTW
NL.0043.27.846.B01

Heeft u een vraag?